Madplan


Madplanen på Superbrugsen.dk er et værktøj til den travle børnefamilie og alle andre som gerne vil sætte lidt system i en travl hverdag.

Med SuperBrugsens madplan er der valgt 7 middagsopskrifter ud, som vi tror vil falde i din smag. Vi ved dog også, at alle har forskellig smag og derfor giver vi dig muligheden for at udskifte madplanen med andre opskrifter, så den falder i lige præcis din families smag. Du kan enten søge i vores opskriftarkiv eller lade os foreslå nye retter til inspiration. Det er enkelt og lige til at gå til! Du kan også slette opskrifter, hvis du ved, at du en dag skal spise ude - så er der jo ingen grund til at have en middag parat til den dag.

Når du har sammensat din madplan har du mulighed for at danne en indkøbsliste som du kan printe ud eller emaile, så den er let at tage med ned i SuperBrugsen, når du skal købe ind til middagen. Du kan naturligvis også printe eller emaile opskrifterne og en oversigt over madplanen.

Hvis du selv har sammensat en madplan har du desværre ikke mulighed for at gemme den, men du kan selvfølgelig maile den eller printe den ud til senere brug. Hvis du gerne vil finde en af vores tidligere madplaner, kan du søge i arkivet over tidligere madplaner.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL MADPLANEN

God fornøjelse!

Ullerød Superbrugs  |  Frederiksværksgade 119  |  3400 Hillerød  |  Telefon: 48201910  |  CVR: CVR: 45825728  |  
Gå til mobilside her